News: 11 March 2016 - Forum Rules

Author Topic: About editing pictures on an entry  (Read 1101 times)

Timaeus

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 113
  • Noel <3
    • View Profile
About editing pictures on an entry
« on: July 10, 2021, 10:23:29 am »
 Hello. I made a new version of one of my Megaman 1 hacks, and I tried to update the pictures as well, but they do not show at all. I clicked on preview and it showed them normally, but then when the edit vanish from the queue status page, it does not show the pictures at all. They were in 256x224 as well. Anyone know why this happens?

Tony H

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 135
    • View Profile
    • The Code Hut
Re: About editing pictures on an entry
« Reply #1 on: July 10, 2021, 07:20:50 pm »
If you mean that the old picture is still there even after you updated it, this has happened to me before.  I was able to see the new/updated picture just by refreshing/reloading my browser while on the page.  Seems simple, but it worked for me more than once.
The Code Hut: http://codehut.gshi.org/

Game Genie codes and ROM hacking guides

Timaeus

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 113
  • Noel <3
    • View Profile
Re: About editing pictures on an entry
« Reply #2 on: July 10, 2021, 07:29:29 pm »
  I just tried that, but it did not worked. I also tried logging out and see it that way but its the same as well.

Zynk

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 951
  • WIP Roll-chan: The Wily Wars
    • View Profile
Re: About editing pictures on an entry
« Reply #3 on: July 10, 2021, 10:54:15 pm »
Try login in a different web browser. Problem is the cookies are settling it seems.

J^P

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 160
    • View Profile
Re: About editing pictures on an entry
« Reply #4 on: July 11, 2021, 09:34:23 am »
Its your browsers cache, on firefox press shift+control+R to reload page and bypass cache.

Timaeus

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 113
  • Noel <3
    • View Profile
Re: About editing pictures on an entry
« Reply #5 on: July 11, 2021, 05:15:05 pm »
 It worked! Thanks guys :)