News: 11 March 2016 - Forum Rules
Current Moderators - DarkSol, KingMike, MathOnNapkins, Azkadellia, Danke

Author Topic: I have a question about Hyrule Magic (Zelda3 editor)  (Read 1017 times)

The3Dude

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
I have a question about Hyrule Magic (Zelda3 editor)
« on: May 12, 2018, 08:51:27 pm »
All I did was edit Link's house and now when I press the pause button it only displays a "Capital A with an arrow next to it, also when I fall in the hole near Hyrule castle the screen goes black..... :-\
~The3Dude~

Isao Kronos

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1246
    • View Profile
Re: I have a question about Hyrule Magic (Zelda3 editor)
« Reply #1 on: May 13, 2018, 02:07:46 am »
correct me if i'm wrong but most of the hyrule magic people are gone/hardly around

you may have to wait a bit on this or pick up on how to do stuff without hyrule magic (which I personally could not help with)

dACE

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 353
    • View Profile
Re: I have a question about Hyrule Magic (Zelda3 editor)
« Reply #2 on: May 13, 2018, 04:34:42 am »
Tries to recruit team, announces upcoming hack and immediately runs into problems...

This might be helpful: https://www.romhacking.net/forum/index.php?topic=21159.0

/dACE

The3Dude

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 81
    • View Profile
Re: I have a question about Hyrule Magic (Zelda3 editor)
« Reply #3 on: May 13, 2018, 09:34:40 am »
It's okay guys, I figured out the problem.... Hyrule magic bugged it because there was a block overload (lucky I keep backups) :)
~The3Dude~